Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Távműködtetésű, pneumatikus WC öblítés

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: BK08410
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes pneumatikus WC-tartály, vandálbiztos kialakítású előlappal, nyilvános WC-k, nagyforgalmú felügyelet nélküli illemhelyek számára.

144.272 Ft
Cikkszám: BK08404000000001
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes WC tartály, pneumatikus működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának megfelelõen vandálbiztosnak kell lennie. A B&K Kft. új pneumatikus működtetésű terméke, a pneumatikus nyomógombbal mûködtetett szerelőkeretes WC tartály modulja, tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak. Az egység kompletten tartalmazza a szerelõkeretbe épített WC tartályt, a pneumatikus vezérlést és magát a rozsdamentes WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhetõ WC tartályt tartalmazó szerelőkeretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a szerelőkeretes megoldásokétól.

355.854 Ft
Cikkszám: BK08412000000001
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes WC modul, pneumatikus működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának megfelelően vandálbiztosnak kell lennie. A B&K Kft. új pneumatikus működtetésű terméke, a pneumatikus nyomógombbal működtetett keretes WC tartály modulja, tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak. Az egység kompletten tartalmazza a szerelőkeretbe épített WC tartályt, a pneumatikus vezérlést és magát a rozsdamentes mozgáskorlátozott WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhető WC tartályt tartalmazó ALCAPLAST szerelőkeretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a normál szerelőkeretes rendszerekétől.

680.720 Ft