Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Idral ONE infrás mosdócsap hideg, vagy kevert vízre, 230/6 V DC tápegységgel

Ár:
106.756 Ft (84.060 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH3563451
Elérhetőség: Raktáron
Idral ONE infrás mosdócsap hideg, vagy kevert vízre, 230/6 V DC tápegységgel
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Idral SYNT infrás, elektromos, mosdó csaptelep elegáns és egy teljesen új formavilágot képvisel az Idral termékválasztékában. Kialakítását, formavilágát és konstrukcióját tekintve ergonomikus, higiénikus a sima, a sarok és hézagmentes felületi kialakításból adódóan, vandálbiztos, víztakarékos és automatikus érzékenység beállítású. A csaptelep kevert, vagy hideg vizes hálózatra csatlakoztatható.
Az infrás mosdó csaptelep vezérlő elektronikája a beüzemelést követően automatikusan felméri a környezetet és az érzékenységet beállítja a környezetből adódó optimális értékre. Az érzékelő rendszer a megbízható érzékelés érdekében széles érzékelési tartománnyal rendelkezik. 
Az infraszenzor, amikor a kéz az automatikusan beállt érzékelési tartományba kerül, a vezérlő elektronikán keresztül egy rövid impulzussal nyitja a 6V-os bistabil mágnesszelepet. A víz mindaddig folyik, amíg a kéz az érzékelési tartományban van, a kézelvételét követően automatikusan leáll. A vandálbiztonság és a víztakarékosság érdekében az egy érzékeléshez tartozó maximális használati idő 1 perc, ezt követően a csaptelep működése leáll és csak a kéz elvételét, vagy Pl. a rágógumi letakarítását követően indítható újra.
Az infrás automata csaptelep működése, működtetése környezetbarát és víztakarékos, mivel a beépített átfolyásszabályozó maximum 4 l/perc vízmennyiséget biztosít a használó számára, mindezt olyan perlátor alkalmazásával, hogy a használó komfortérzetét és a kézmosás hatékonyságát nem zavarja. A mosdó csaptelep vezérlése az utolsó használattól számított 24 óránként automatikusan rövid ideig nyit és átöblíti a csaptelepet, abból a célból, hogy pangó víz ne legyen a csaptelep környezetében, így megakadályozva a légionella baktérium elszaporodását.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges!
A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

A BKH3562352 típusú csaptelep krómozott felületű, de külön rendelésre létezik fekete és fehér szinű SYNT infrás csaptelep is.
Az Idral automatikus infrás mosdó csaptelepek magasfokú működési biztonságot és egyszerű karbantarthatóságot biztosítanak.

Irodák, iskolák, stadionok, sportlétesítmények és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben is ajánlható, használható. 

- Az infrás csaptelep működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
- Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
- Az infrás csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
- Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
- A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
- Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
- A kifolyó testbe épített mágnesszelep és az elektronika a mellékelt elemről működtethető.

Infracsap műszaki adatai:

Tápfeszültség 230 V AC / 6V DC
Vízellátás Hideg vagy kevertvíz
Maximális dinamikus üzemi nyomás 1-8 bar
Érzékenység automatikusan beáll
Maximális közeg hőmérséklet 5-65 Cº

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Termék címkék: hálózati infracsap