Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Alcaplast szerelokeretek

A minőség és a design kulcsfontosságú szerepet játszik az Alcaplast filozófiájában. Az ALCA prémium márka gyönyörű termékek sora magas használati értéket képvisel. Az Alcaplast alkotója a szaniter berendezések új trendjeinek . Az együttműködésük a vezető cseh tervezőkkel új termékcsaládok létrehozásánál, egy sor díjat hozott,például a Red Dot Award 2014 amely a FLAT nyomólap kollekciót illette.

Az Alcaplast gyár műszaki szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra és a hibamentességre minden terméknél.Olyan termékeket gyártanak amelyek megbízhatóan működnek és megfelelnek a vásárlók igényeinek ezzel javítva az életminőséget,, ez a célja az Alcaplast társaságnak.

Alcaplast szerelőkeretek

Alcaplast WC szerelőkeret függesztett WC-hez

Alcaplast mosdó szerelőkeret

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: BK13703000000002
Raktáron
Infrás egyedi piszoár-öblítő műanyag dobozba szerelve, vizelde szerelőkeretes kivitelben, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel, rozsdamentes előlappal készül .
132.715 Ft
Cikkszám: BK13704000000002
Raktáron
Infrás egyedi piszoár-öblítő műanyag dobozba szerelve, vizelde szerelőkeretes kivitelben, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel, rozsdamentes előlappal készül .
132.715 Ft
Cikkszám: BK08410
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes pneumatikus WC-tartály, vandálbiztos kialakítású előlappal, nyilvános WC-k, nagyforgalmú felügyelet nélküli illemhelyek számára.

178.943 Ft
Cikkszám: BK08404000000001
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes WC tartály, pneumatikus működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának megfelelõen vandálbiztosnak kell lennie. A B&K Kft. új pneumatikus működtetésű terméke, a pneumatikus nyomógombbal mûködtetett szerelőkeretes WC tartály modulja, tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak. Az egység kompletten tartalmazza a szerelõkeretbe épített WC tartályt, a pneumatikus vezérlést és magát a rozsdamentes WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhetõ WC tartályt tartalmazó szerelőkeretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a szerelőkeretes megoldásokétól.

355.854 Ft
Cikkszám: BK08412000000001
Rendelhető

Falba építhető szerelőkeretes WC modul, pneumatikus működtetéssel

A nyilvános WC-k esetében a WC-k öblítési megoldásának megfelelően vandálbiztosnak kell lennie. A B&K Kft. új pneumatikus működtetésű terméke, a pneumatikus nyomógombbal működtetett keretes WC tartály modulja, tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak. Az egység kompletten tartalmazza a szerelőkeretbe épített WC tartályt, a pneumatikus vezérlést és magát a rozsdamentes mozgáskorlátozott WC csészét. Az öblítés vízmennyisége 6-9 liter között állítható. A falba építhető WC tartályt tartalmazó ALCAPLAST szerelőkeretes rendszerű WC modul beépíthetősége nem tér el a normál szerelőkeretes rendszerekétől.

680.720 Ft